Synundersökningar

Synundersökning glasögon 395:-      

Synundersökning glasögon + linser 595:-                                 

Linskontroll 300:-

Linsundersökning 495:-

Nytillpassning linser 795:-

Vid synundersökningen kontrollerar vi dina ögon på flera punkter. Syftet är att få en heltäckande bild av din syn så att vi kan rekommendera dig rätt typ av glasögon, linser eller både och om du så vill. Om det skulle visa sig att dina ögon behöver undersökas av en ögonläkare, kan det vara tryggt att veta att vi samarbetar med kvalificerade ögonläkare.

 

Vad gör en optiker?

Vår optiker gör ett par mätningar innan du går in i provrummet, bl a så mäter vi avståndet mellan ögonpupillerna. Därefter gör någon av våra legitimerade optiker en mer noggrann synundersökning med ett antal viktiga undersökningsmoment. Du får också svara på en del frågor om din synmiljö, tidigare erfarenheter och hur du föredrar att använda dina glasögon eller linser mm. (Ta helst med dig eventuella tidigare glasögon till synundersökningen.)

Tillsammans med dig går våra optiker igenom möjligheterna att korrigera ditt synfel och ger dig råd om de bästa produkterna för just din syn. Hos oss kan du alltid känna dig trygg, våra optiker är legitimerade och arbetar efter ett kvalitetssäkrat system - allt för din ögons bästa.

 

Vad är bra glasögon?

Glasögonen är en stor del av din personlighet och helt avgörande för din synkomfort. Det är viktigt att du tänker igenom hur du kommer att använda dina glasögon och vilka krav du har.

Valet av glasögonbågar är personligt men vi rekommenderar att du lyssnar på våra optiker när det gäller glasen.

Din syn är viktig för oss...